• IMG_0442.JPG
  • received_630631250694329.jpeg

 

Gjennom hele 2019 har Landslaget for Dølahest hatt gående en cup hvor man samler poeng ved deltakelse på stevner, ihht gitte statutter. Den hesten som har samlet flest poeng ved årets slutt er vinner av cupen og blir Årets dølahest 2019. Med utnevnelsen følger i tillegg til heder og ære en gavepremie og kr 5000,-. Nr 2 og 3 i cupen får også pengepremie.

 

Cupen er opprettet for å stimulere til deltakelse på stevner med dølahest, i alle grener og på alle nivåer. Man samler poeng på godkjent start, og ikke resultat, men poengene øker med nivået og i mesterskapsklasser. Her er det samlet poeng på alt fra utvidet klubbstevne i sprang, via NM i pløying til NordiskBaltisk mesterskap i kjøring!

 

Cupen har eksistert i 3 år, og de siste årene har antall dølahester til start i NRYF grener økt sterkt, noe vi er svært stolte av, særlig innen grenene dressurridning og konkurransekjøring. Dette er svært god markedsføring for rasen vår, og vi takker alle dølahestekvipasjer for innsatsen!

Årets Dølahest 2019 med en relativt overlegen seier ble 1 premie hoppa Tåbba. Hun har sammen med Marta V. Hofslundengen deltatt på Dølahestmesterskapet, Nordisk-Baltisk mesterskap i kjøring på Bjerke, NM Brukshest og mye mer. De fikk tildelt dekken som premie under årets Norwegian Horse Festival med påfølgende æresrunde! 

Vinnerene vil bli kontaktet for utbetaling av pengepremie!

 

ENDELIG RESULTATLISTE FINNER DU HER!

 

Videre håper vi mange melder seg på Dølahestcupen i 2020! Statutter og mer informasjon kommer i første utgave av medlemsbladet Dølahesten i starten av April. MEN: man kan samle poeng fra 1. Januar så det er bare å hvis seg rundt folkens!!

 

 

SPONSORER FOR LANDSLAGET FOR DØLAHEST 2019-2021