Landslaget for dølahest søker nå etter ny redaktør til sitt medlemsblad «Dølahesten». I tillegg til medlemsbladet gis det også ut en kalender og hingstekatalog. Medlemsbladet inneholder diverse saker innsendt fra medlemmer og lokallag, i tillegg til utstillingsresultater og bilder. Bladet blir gitt ut 3 ganger per år, henholdsvis vår, sensommer og jul. 

Vi søker etter deg som er lett på hånden og kan lese korrektur på innsendt stoff. Vi ønsker ett variert blad med fagstoff, aktiviteter fra lokallag, landslag og enkeltmedlemmer. Resultater fra alle offisielle utstillinger og artikler fra oppdrag/happenings hvor dølahesten er presentert eller markedsført. Vi trenger dere som har muligheten til å dra rundt å ta gode mønstringsbilder evt andre bilder, eller evner og planlegge slik at dette blir tilsendt dere. For en redaktør er det viktig å være «på hugget» og tenkte langsiktig for å få ett mest mulig helhetlig blad, i tillegg til å holde tidsfrister mtp utgivelser.

 

I tillegg til å gjøre en viktig jobb for dølahesten og deres medlemmer med å holde liv i medlemsbladet tilbys det også lønn for jobben. 

Er dette deg? Send en kortfattet søknad med litt info om deg selv og dine egenskaper som er relevant for stillingen til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

For andre spørsmål ta kontakt med info og markedsføringsleder Katharina Sørensen på 95851274 eller epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsfrist 1/4-18

 

 

 

 

SPONSORER FOR LANDSLAGET FOR DØLAHEST 2019-2021