Er du vår nye webredaktør?

I tillegg til en oppussing av nåværende hjemmeside så ønsker vi også å satse mer på en jevn digital informasjonsform. Vi søker etter en webredaktør som kan oppdatere hjemmesiden med ny informasjon fra lokallag, dølahestsenteret og organisasjonen i tillegg til å søke etter faktabasert informasjon fra forskjellige fagfelter og historier fra medlemmer/lokallag. Det er ønskelig at du har noe erfaring fra wordpress, kan formulere deg godt og det er absolutt ett pluss om du har kjennskap til dølahestmiljøet.

Jobben honoreres med kr 20 000,- pr år.

Send en kortfattet søknad til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Søknadsfrist: 1 April 2021

Landslaget for Dølahest ble opprettet i 1947 som en oppdretterorganisasjon for hele landet, og er den ansvarlige avlsorganisasjonen for rasen. Landslaget er en medlemsorganisasjon, med 21 lokale lag rundt om i hele landet.

Landslaget for Dølahest har som formål gjennom reinrasa avl å fremme rasens særpreg, ta vare på dens egenart og mangfold, og avle fram en sunn og funksjonsdyktig hest. Dølahesten er en sterkbygd, rolig og robust kjøre-og fritidshest med allsidige bruksegenskaper. For dølahest innebærer dette å sikre en langsiktig avlsframgang for egenskapene i avlsmålet. Landslaget for Dølahest ønsker å ta vare på dølahesten med hensyn til størrelse, renhet, fargevariasjon og avtegn. Avlsplanen skal medvirke til et tjenlig og planfast avlsarbeid, som gir som resultat en dølahest tilpasset framtidas etterspørsel og bruk, og som samtidig sikrer en langsiktig forvaltning av populasjon

 

 

SPONSORER FOR LANDSLAGET FOR DØLAHEST 2019-2021