På jakt etter en til en hesteentusiast eller noe flott å pryde veggen med? Da kan vi glede om på Dølahestkalenderen har ankommet Norsk Hestesenter og er klar salg.

 

Hvis du ønsker å kjøpe skal vi ramse opp noen alternativer for deg, menn ønsker du den tilsendt kommer porto i tillegg. For 1 og 2 kalendere koster portoen 45kr, for 3 88,-.

 

1.Vipps kr 200 for kalender + porto Landslaget for Dølahest vipps nummer 542010. Ta skjermbilde av godkjent vipps og legg bilde ved i en epost som du sender til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.est.no og oppgir navn og adresse kalenderen skal sendes til.

 

2.Skal du på høstmøte 5-7/11 kan du kjøpe kalenderen direkte der og betale med vipps. Bor du i nærheten av Hamar kan du komme til Scandic Hotell å kjøpe den der

 

3. Snakk med noen som skal på høstmøte og spør om de kan ta med for deg

 

4. Du kan bruke inn fakturert beløp for kalender + porto til konto 2095 19 84222, merk betalingen med Dølahestkalender og send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.est.no han der du der kalender oppgire skal sende.

 

Alt salg fra salg av Dølahestkalenderen går direkte til arbeidet med å fremme og bevare Dølahesten. Kjøp kalender og støtt en viktig sak <3

 

 

SPONSORER FOR LANDSLAGET FOR DØLAHEST 2019-2021