Akershus

Hei! Andre helgen i november, altså 12 og 13, har vi satt av til lek og morro med skeid trening, kombinert med dressur trening. Her er det fritt frem til å være med på begge deler, eller bare velge en aktivitet. 

Skeid: For de som ikke vet hva Skeid er, så er dette en relativt ny aktivitet utarbeidet for de tre nasjonale hesterasene, og er deres signaturaktivitet. Skeid skal være en aktivitet som stimulerer til bruk av hestene i ulike aldere. fb_img_1477034765726 Lørdag: Vi starter opp med en liten samling hvor Linn Wåler Rønning forteller oss litt om Skeid og reglement. Deretter skal vi trene på skeid momenter, som blir satt opp på en bane. Det vil også bli servert lunsj. Søndag: Vi starter dagen med en liten samling, så bruker vi denne dagen til en uformell konkurranse ( Bare for morro :) ) Det vil også være lunsj.

Pris pr. ekvipasje for hele helgen: kr. 400,-

Dressur:

Som tidligere har vi hatt samlingshelger med ridning for Veronica Granerud. Dette skal vi ha denne helgen også. Her er det ingen krav til nivå, det er åpent for alle som ønsker å lære :)

Priser: 30 min - 300kr 45 min - 400kr 60 min - 500kr

100kr i baneleie pr dag på Hexeberg. Er det noen som ønsker å være med på en felles sosial lunsj, er det veldig hyggelig :)

fb_img_1477035797999

Påmelding til Tonje V. Slettum

Vi gleder oss og håper å se mange av dere til en morsom og lærerik helg!