Hestesport er dobbelt så gøy med gode lagkamerater! Elstads Lilja, Ingeborg, Ane og Stensli Junior ønsker gjerne flere aktive lagkamerater

Gudbrandsdal Dølahestlag hadde to representanter til start under Høstskeid i Vestfold. Arrangør var Vestfoldskeid, og det var en morsom bane med momenter som det tydelig var lagt ned planlegging og arbeid i!

Ingeborg Victoria Tvete og Elstads Lilja stilte til start og vant i lett leieklasse, lett tømmekjøring og vanskelig rideklasse, i tillegg vant Ingeborg og Stensli Junior i lett ridning for seniorer. Ane Brunsberg Torgersen og Steinsli Junior kom på 2. plass i leieklasse og lett ridning junior, i tillegg vant de lett kjøreklasse. Ane stilte også til start med Elstads Lilja i lett rideklasse for juniorer, hvor de gikk av med en knepen seier.

Dagens dølahest ble kåret på bakgrunn av samlet poeng i "arbeidsvilje", Stensli Junior ble tildelt denne tittelen.

Ane og Ingeborg har gjennom sommeren trent mye sammen, og vil gjerne ha med seg flere ekvipasjer på Skeidkonkurranser fremover! Neste mulighet er Fjellskeid på Venabygdsfjellet i regi av Gudbrandsdal Dølahestlag den 15. september. Der er det også mulighet for å låne dølahest om man ikke har sin egen. Kontakt Ingeborg på tlf 97899561 for mer informasjon om Fjellskeid!

Vestfoldskeid arrangerer stevne igjen den 13. oktober, og disse gudbrandsdølene reiser nedover igjen - gjerne med flere lagkamerater!


Ett av helgens momenter var å passere under gravemaskinens arm. Begge hestene tok dette med knusende ro.

 

SPONSORER FOR LANDSLAGET FOR DØLAHEST 2019-2021