Hedemarken dølahestlag stilte i år med rekordmange deltakere i Dølahestmesterskapet (DM) på Stav. Hele seks stykker.

Adele S. Kristiansen(junior) og Ramsvik Borka(eid av Jon Arne Engen) debuterte i både DM og presisjonkjøring, og gjorde en veldig god innsats i LB. Jeanette Sletli Trontveit og Brennesæter Luringen(eid av Stein Pedersen) debuterte på dressurbanen og i DM, og startet LC dressurridning. De fikk 57,6%, noe som er veldig bra. De startet også bruksridning for første gang. Noen feil ble det, men de klarte seg veldig bra. Hanna Sveløkken og Bekkesvarta startet LB dressurridning, og fikk 59,5%. Veldig bra! Ivar Bakke og Skarprins 2 pr. ble nr 3 i brukskjøring, med en imponerende innsats, Helene Lerstøl og Bekkebrunen(eid av Kjell Ivar Knutsen) debuterte i DM og bruksridning, og klarte seg meget bra. Elisabeth Nøkleby og Liagubben vant bruksridning senior, med hele 11 poeng foran nr 2(her er det vanligvis små marginer) og red LA dressur til 58,5%. Veldig bra!

Disse resultatene bidro til at Hedemarkens lag bestående av Adele, Ivar og Elisabeth VANT lagkonkurransen på DM 2015!! Første gang det arrangeres lagkonkurranse på DM, og Hedemarken var altså historiens første vinner!! Vi gratulerer alle seks med svært bra innsats!!

Håper deltakelsen frister til gjentakelse neste år for samtlige.

Her kommer noen bilder av Hedemarken-gjengen på DM:

adele og borkaAdele og Borka

hanna og svartaHanna og Svarta

ivar og skarprins Ivar og Skarprins

jeanette Jeanette og Luringen

gubben i bruksridningElisabeth og Gubben

Hede-deltakereDressurrytterne som alle rir for Hedemarken rideklubb, og trener for Janne Syversen. Janne var snill og kom til Stav og hjalp oss på oppvarmingen.