Godt nytt år til dere alle!

Endelig har det blitt slåføre, så treninga er i full gang bortover. Både kanefartkjøring og trening til martnastur er gode og fine aktiviteter for folk og dyr. Det nærmer seg årsmøtetid og

ÅRSMØTE BLIR PÅ STORSTEIGEN VGS ONSDAG 02.03.16 KL 19.30.

Saker som ønskes behandlet på årsmøte sendes leder innen 15.02. Frasigelse av verv sendes valgkomiteens leder Synnøve Viken Røe tilf 91175487 eller på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så snart som mulig og innen 05.02.

Gjeterbua på Bekkelegeret er på det nærmeste ferdig restaurert og resultatet ble flott! Vi har brukt 425 000 kr og det er utført ca 95 dagsverk i dugnad, samt traktortimer og lastebiltimer i tillegg. Vi i styret takker for den enorme innsatsen som er nedlagt slik at vi nå har et fint samlingspunkt. Vårt største ønske er at våre medlemmer støtter opp om hesteavlssetra og melder på hoppa til sommeren. Vi trenger alle sammen! Valg av hingst skjer umiddelbart etter årets hingsteutstilling. (siste helga i april)

Vi vil også minne om aktivitetsplanen, og da spesielt Rørosmartnan der vi skal ha barneridning og stand. Her trenger vi dugnadsfolk på stand og hester til ridninga. Tar sikte på torsdag og fredag med ridning, da 2 timer pr dag. Håper noen med hest på Røros har mulighet til å stille. Meld fra til leder om du ser du har mullighet.

Den tradisjonelle Elgåturen med Os ride- og kjørelag blir den 11-13.03.16. Dette er en flott tur! Meld på til undertegnede så snart som mulig. Ellers vil vi minne på at den første søndagen i kvar måned kl 12 på Storsteigen møtes vi til uformell prat og trening av hestene våre. 10.04 blir det oppfølgingskurs på Kvernengan, Røros. Videreføring av Fokus Unghest kurset som var den 17.01.

Har igjen litt profileringstøy som blir å sjå på martnasstanden. Det er flere som har bedt om vintertøy og det kommer mere etter hvert, så smør dere med tålmodighet. Mangler fortsatt mange e-postadresser, har vi det så sparer det oss for mange kroner i porto. Send mailadressa di til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Med dette ønsker styret i NØDHL fortsatt god vinter! Vi ser mange av dere på martnan og håper å se mange av de 113 medlemmene vi har på årsmøtet.

Nord Østerdal dølahestlag, tlf 91345611.

Kjell Horten

SPONSORER FOR LANDSLAGET FOR DØLAHEST 2019-2021