Godt nytt år til dere alle, og med ønske om et fremgangsrikt år for dølahesten.

Siste års sesong i Bekkelegeret ble meget vellykket - ikke minst takket være de pliktoppyllende gjeterne Emil, Wenche, Bjørn, Anders og årets nye fjes Arnulv. Drektighetsprosenten ser bra ut, så da er det bare å glede seg til våren og fine føll.

Som kjent skal hele utstillingssystemet revideres, og utvida bruksprøve for hingster er historie. I den forbindelse ønsker landslaget en bred og engasjerende diskusjon ute i lokallagene. Som konsekvens av det innbyr vi til medlemsmøte onsdag 29. januar kl 19.30 på Storsteigen. Håper mange vil dukke opp - vi legger opp til gruppearbeid utover våren.

Sist høst hadde vi en befaring i Bekkelegeret med formål å vurdere tilstanden på de husene laget eier. Vi hadde med oss byggmester Morken fra Folldal og han vil utarbeide et kostnadsoverslag over det arbeidet vi mener bør gjøres med alle byggene. Disse kostnadene vil så danne grunnlaget for en søknad på såkalte SMIL-midler. Vi håper vi kan komme i gang så smått i 2014.

Årsmøte avholdes på Storsteigen onsdag 5. mars kl 19.30.

Laget har pr 31.12.2013 110 medlemmer, og vi ønsker dere velkommen på årsmøte!

Frasigelse av verv må skje til valgkomiteens leder, Rune Randen på tlf 95 25 23 44.

Aktivitetsutvalget vil komme med en terminliste der fokus unghest vil være sentalt. Vi vil på det sterkeste anbefale alle å benytte disse tilbudene. Aktiviteter vil også være tema på årsmøtet.

Det er dårlig med profiltøy på lager nå, det er kun t-skjorter som er igjen. Vi mener å komme med en ny kolleksjon med sommer og vinterjakker.

Håper mange vil benytte seg av tilbudene laget kan gi dere.  Og har dere forslag til andre aktiviteter så kom frem med dem.

Kjell v/ Nord Østerdal dølahestlag - tlf 91345611

 

 

SPONSORER FOR LANDSLAGET FOR DØLAHEST 2019-2021