Nasjonale Hesteraser Cup 2019

Cupen skal foregå over 3 avdelinger + finale i 2019.

Cupen er åpen for fjordhest, dølahest, Nordland/lyngshest og Norsk kaldblodstraver av ren rase. Cupen vil gå i LC, LB og LA. Arrangør står fritt til å velge respektive program selv. Cupen er samlet for heste- og ponniekvipasjer.

 

Kvalifisering:

Ekvipasjen må ikke tidligere ha startet cupnivå, men kan ikke ha ridd klassenivået over til mer enn 64% to ganger på D-stevne, eller 64% én gang på L-stevne. For eksempel: Skal ekvipasjen ri cupen i LC kan den ikke ha gitte resultater fra LB.

 

Resultatberegning:

I cupen utregnes resultatene i henhold til World Cup-tabellen under. Ved lik plassering er resultatet fra finalen avgjørende. En ekvipasje kan kun delta i ett cup-nivå. En rytter kan ri flere cupnivåer med forskjellige hester, og en hest kan gå flere nivåer med forskjellige ryttere. Hver rytter og hest kan kun delta én gang på hvert nivå i finalen.

 

Premiering

Det kreves minst 3 anmeldte og 3 startende ekvipasjer i hver klasse for premiering.  Man må starte minst to avdelinger for å være med i finalen. De to beste resultatene vil være gjeldene inn i finalen. Premiering vil kun foregå etter finalen, men det vil bli deltakersløyfe til alle startende i cupen. Det vil bli delt ut pokaler og sløyfer fra sponsor for 1., 2. og 3. plass i finalen.

 

Anmeldelsesavgift

Anmeldelsesavgiften for cupen kommer i tillegg til anmeldelsesavgift i klassen og skal være kr 50,- per klasse.

Cupen vil foregå over disse dagene:

1. avdeling 01. Juni RÅDE OG ONSØY RIDEKLUBB

2. avdeling 23. Juni RAKKESTAD KJØRE- OG RIDEKLUBB

3. avdeling 12. August NOREØDEGÅRDEN RYTTERSPORTSKLUBB          

Finale        16. August BORGE RIDEKLUBB

 

 

Øvrig – Se KR I og KR IV.

 

Resultatene legges ut fortløpende på Østfold Rytterkrets sine hjemmesider. Arrangerende klubb er ansvarlig for å maile resultater til Østfold Rytterkrets ved Beate Sæland (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) innen 2 dager etter avsluttet stevne.

 

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1.0-9/1966832_10153868858165408_1947722633_n.jpg