Velkommen til treningssamling på  Stall Blåtopp lørdag 31.8 og  søndag 1.9.

Samlingen er først og fremst for medlemmer av Østfold Fjordhestlag og Østfold Hesteavlsselskap. Blir det ledige plasser kan andre også være med.

Lørdag blir det dressurridning med Laila Smevik som er ridelærer III. Det blir individuell trening på 30 min. pr. ekvipasje. Passer for alle nivå. Pris kr 350,-. Max. 10 ekvipasjer. Vi starter opp kl 12.

Søndag er det kjøretrening og brukshesttrening for hester i alle aldre f. Instruktør er Cecilia Gjetanger som er ridelærer II og kjørelærer. Vi har en 4-hjuls vogn for de som vil trene brukshestkjøring. Vi vil også sette opp en bane som vil passe for både riding, tommekjøring og leiing. Brukshest treningen vil koste kr 200,- pr. ekvipasje for de som rir eller kjører og kr 100,- for de som leier og tømmekjører.

Det blir også individuell kjøre/ tommekjøringstrening på 30 min. pr. ekvipasje for de som ønsker dette. Pris kr 300,-

 

Treningene vil foregå utendørs på 20m x 60m grusbane og i området rundt.

Boksleie kr 100,- pr dag. Ønsker noen stallplass over natten så prøver vi å få til dette.

Ta med egen mat og drikke og evt fòr til hesten.

Bindene påmelding innen onsdag 28.8 til Alexandra Mikkelsen, epost. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf 97 12 86 92. Tider blir satt opp torsdag 29.8.

Håper vi sees!

SPONSORER FOR LANDSLAGET FOR DØLAHEST 2019-2021