Helga 15/16 juni er det hestefest i Lom

Offisiell åringsutstilling lørdag 15 juni, alle raser! Påmelding innen 10 mai til Norsk Hestesenter.

Presisjonskjøring i konkurranseform.Vi oppfordrer alle som liker å kjøre presisjon til å komme til Lom å delta! Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Fokus Unghest, begge dager. Agillitybana blir satt opp, og med veiledning av Jakob Brennhaug, kan de som vil, ta med hestene sine å prøve! Her er det åpent for alle, både raser og alder. Vi arrangerete dette ved siden av åringsutstillinga i fjor, og det var veldig positivt! For det første, ble ikke ventetiden så lang, også fikk utstillingshestene “varma” litt opp før de skulle møstres. Jakob veileder også i grunnleggende mønstring. Flere av agillity hinderene, er laget på tanke med ting vi seinere kan regne med å møte på tur, feks trebru, paraplyer, rare ting de må gå over osv. Dette er veldig god trening med tanke på samspill mellom hest og folk. Denne formen blir også kaldt “Sikker Hest”, da man trener på elementer som kan være utfordrende på tur. Samtidig lærer hesten å stole på eieren sin, når de blir utfordret på “skumle” ting, at det går bra så lenge eieren er med! Positive opplevelser!

Ellers denne helga, blir det diverse aktiviteter og pauseinnslag.

De som trenger stallplass, kan kontakte Anne Veggum på tlf nr 9768 3503 Overnatting og bespisning, er det nok av for turister i Lom! Eks Nordal, Fossheim, Fossberg..

 Velkommen til Hestefest i Lom 2013! MVH Ottadalen Dølahestlag Info Hanne M. Engen tlf 416 86711

SPONSORER FOR LANDSLAGET FOR DØLAHEST 2019-2021