Valgkomiteen i Vestoppland har startet på jobben mot valg av styre for året 2017.

Følgende er på valg:

Leder: Irene Skaugerud

Kasserer: Sissel Røer Bjørnerud

Styremedlem: Ole Morten Bjertnæs

1.vara: Janne Irene Dalby

I år består valgkomiteen Eli Vasenden (leder), Camilla Ulsrud og Stein Tore Nygaard. Valgkomiteen ønsker veldig gjerne innspill fra lagets medlemmer i vårt arbeid. Vi er helt avhengig av et samarbeid med lagets medlemmer for å kunne finne rett «mann» på rett plass.  Vi tar med oss alle innspill i vårt videre arbeid. Håper at mange engasjerer seg og kommer med gode innspill!

Vi vil gjerne høre fra deg!

Kontaktinfo: 

Eli Vasenden, tlf. 92 86 86 07 – e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Camilla Ulsrud, tlf 97 07 69 60  - e-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Stein Tore Nygaard, tlf 97 12 86 16 – e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

bilde

Vestoppland dølahestlag inviterer til:

Åskafe på Vesterås søndag 4 oktober kl 11-16. Vi serverer hjemmelaget elgsuppe, hjemmelaget potetsuppe med bacon, rømmegrøt, pølser, vafler, kaker, kaffe og saft. I tillegg blir det mulighet for å være med på kjøretur med hest og vogn, samt ridning for de som ønsker det. Vi fyrer opp bålpanna og lager skikkelig bålkaffe!

I tillegg har vi invitert med Østre Toten Røde Kors Hjelpekorps til å ha stand og vise litt om hva de driver med. Fint vær er bestilt og vi håper mange vil benytte dagen til en fin åstur og spise middagen på Vesterås.

Kun kontant betaling!!!

vesterås

Hei alle sammen i ungdomsgruppa i vestoppland! Da var det tid for et nytt møte, og dette vil bli holdt den 10 juni kl 19.30 hos Irene og Morten Skaugerud.

Tema: Treninger Stenbergdagen (21 juni) Tur til Oslo (25 juni) Sommertur til vesterås (10-12 juli) Annet

Håper så mange som mulig har mulighet til å komme, vi ønsker flere mye innspill både med og uten hest! Minner også om at alle ungdommer mellom ca 8 og 25 år som er interessert i dølahest er velkomne :)

vel møtt!

MVH. leder i ungdomsgruppa v/ Ronja Håkenstad.