Medlemsfordeler

Agria Dyreforsikring

5% rabatt på hesteforsikring

Som et ledd i samarbeidet ønsker Agria Dyreforsikring å tilby gode forsikrings løsninger for medlemmer av Landslaget for Dølahest, bidra til sunn og norsk hesteavl samt øke kunnskapen om skadeforebygging

AD Trykk & brodering

10 % rabatt på hele sortimentet

AD Trykk & brodering (tidligere Ainas Wallstickers) har det meste innen dekor, brodering og tekstiltrykk. Trenger du dekor til hestehengeren eller nye klær med logoen til Landslaget på? Alle medlemmer er så heldige og får 10% rabatt

Leietau.no

5% rabatt på ny vogn / 10% rabatt på øvrig utstyr

Vi har innledet et samarbeid med Leietau. som er en nettbutikk for Sportskjøring og turkjøring med hest. De har spesialisert seg på maratonseler og vogner tilpasset denne typen seletøy, samt alt annet utstyr relatert til dette. Medlemmer av Landslaget for dølahest får 5% rabatt på kjøp av nye vogner fra Leietua.no, samt 10% rabatt på øvrig utstyr.

Medlemsblad og hingstekatalog

Som hovedmedlem vil du få tilsendt vårt medlemsblad 1 gang pr år. Medlemsbladet er proppet full av gode artikler, bilder og historier. Hingstekatalogen kommer også i trykk 1 gang pr år etter den årlige hingsteutstillingen hver vår. Katalogen bogner av flotte eksemplarer av dølehesten. Kanskje du finner en hingst til hoppen din der?

Avl

Landslaget for dølahest i samarbeid med Norsk hestesenter tilbyr rådgivning ved valg av hingst til din hoppe, og råd i generelle spørsmål om hesteavl. Vi tilbyr også avlstilskudd (kan innebære årlige endringer)

Innflytelse

Som medlem i Landslaget for dølahest har du møte- og stemmerett ved de regionale møtene og kan påvirke avl og de politiske beslutningene i foreningen.