Nå har vi to nye gode grunner til å bli medlem i Landslaget for Dølahest….

…..og om du allerede er det så kan du nyte godt av medlemskapet om du leker med tanken om en ny vogn, sele eller profilerings klær?

Fra 1 April 2022 trer avtalene med to nye bedrifter i kraft. Det må samtidig nevnes at vi er så heldige å drive med en rase som er svært allsidig og bruksområdene er mange. Vi føler at vi har fått dekket opp noen interessefelt med disse medlemsfordelene.  Samtidig har vi flere grener igjen. Her kan brukshest, western, distanse m.m. nevnes. Her har vi ikke klart å finne noen enda, men vi tar gjerne imot innspill eller tilbud for den saks skyld. Disse innspillene kan sendes til info@dolahesten.no

Bedriftene som har takket ja til å gi våre medlemmer rabatter er:

Aina’s wallsticker eies og drives av Aina Digerud i Kongsvinger. Hun tilbyr ett bredt spekter av artikler så her kan du bestiller klistermerker til hestehengeren, bamse med navn, drikke flasker, nøkkelringer, det meste av klær og masse masse annet. Hjemmesiden er verdt ett besøk for her er listen lang og mulighetene uendelige. Kanskje lokallaget trenger nye klær med logoen på? Eller er det noen som delta som lag på noe og vil skille seg ut?

Det må også nevnes at Aina har i flere år støttet oppunder flere av aktivitetene som sponsor, både lokalt og sentralt.

Aina’s wallsticker tilbyr våre medlemmer 10% i rabatt på hele butikken og denne får du ved å bruke rabattkode dolahest2022. Rabattkoden vil bli kontrollert mot medlemslisten.

Sjekk utvalget på hjemmesiden hennes HER

De starter informasjonsdelen på egen hjemmeside med det fengende slagordet «Tren som om du aldri har vunnet! – Konkurrér som om du aldri har tapt!».

Leietau.no eies og drives av Jeanette Lund Støen, 3x Norgesmester i Sportskjøring. De tilbyr kvalitetsutstyr innen sportskjøring i tillegg til å arrangere en egen vintercup i kjøring! Her er det kunnskapsrike og engasjerte mennesker som rådfører deg med både kompetanse og løpende erfaring. De tilbyr våre medlemmer 10% rabatt på øvrig utstyr og seler. 5% på nye vogner. Rabatten får du ved å bruke ditt eget medlemsnummer som rabattkode i nettbutikken.

Sjekk ut utvalget HER

Vi håper disse medlemsfordelen faller i smak og at de blir flittig brukt! God shopping!

Minner samtidig om at du som medlem har 5% rabatt hos Agria Dyreforsikring. Refusjonsordning ved førstegangsvisning av hingst og andre avlstilskudd som fastsettes årlig.