Parade, seremoni og stæsj…

… er enhver hingstekåring verdig! Men for å få dette til så trenger vi deg!

Påmeldingsfristen til hingstekåringen har gått ut, noe som betyr at vi har litt bedre oversikt over hvordan helgen forløper seg. Det skal pyntes, det vil være stands, vi skal ha parade og det hele skal streames. Derfor trenger vi hjelp til å få alt dette til å gli slik at hingstene får alle den oppmerksomhet de fortjener og publikum noe fint å se på.

PARADETEAM:

Vi trenger to -tre stykker som kan bistå aktivitetsutvalget med å arrangere en hingsteparade. Skal den gå gjennom Stavsplassen? Gjennom Tretten sentrum? Skal vi ha matchende tøy? Alt dette kan du få være med å påvirke, ikke minst få holde i styrestaven under selve arrangementet.

Ta kontakt med Linn W. Rønning for å melde deg til paradetjeneste! aktivitet@dolahesten.no

Paradeteam

SEREMONITEAM:

Hva er vitsen med å shine mønstrer og hest om de ikke får skinne sammen med norske flagg og blomster? Hva er vel ett premiebord uten det lille ekstra?

Lyst til å få Stavsplassen til å skinne på nivå med hestene? Ta kontakt med Linn W. Rønning på samme epost som oppgitt over.

Seremoniteam

STREAMETEAM:

Vi VET det er mange som VIL dra på utstillingen, men ikke får det til av ulike årsaker. Disse fortjener virkelig å få en liten smakebit av det som skjer under denne magiske uken.

Styret har i år sagt at vi ønsker å få streamet begge løsmønstringer (UB og førstegangsviste) i tillegg til premieutdelingen. Utstyret går for det meste av seg selv, men det må settes opp, ryddes vekk og legges til lading mellom slagene. Vi gir deg full opplæring.

Vi trenger minst TO personer pr streameøkt da en må overvåke utstyr og den andre må bytte armbåndet med sensor som kamera følger på hestene.

Vi trenger LIVE- team

STANDTEAM:

Vi tenker å ha stand med noen profileringsartikler for salg, eldre medlemsblader til å gi bort og annet snacks. Standen vil være tre-fire timer lørdag og søndag. Vi trenger flere frivillige til dette, gjerne to per dag!

Kan du hjelpe? Send en epost til Katharina Sørensen info@dolahesten.no

Standteam