Spørreundersøkelse Høstmøte 2022

Tenker du å dra på høstmøte i år? Er beliggenhet viktig? Eller har du ett tema du ønsker tatt opp?

Høstmøte er ett årlig arrangement lagt til slutten av året. Tradisjonen er at vi samarbeider med Fjordhesten og Nordlandshesten annenhvert år. Vi var sammen med de ifjor så i år blir det ett rent dølahesthøstmøte! Vi er ett langstrakt land og utfordringen er alltid å finne en plassering som passer fint med reise med både bil, tog, fly og buss.

Fra høstmøte 2021

Høstmøte er ment for gode temaer, innspill og diskusjoner. Vi vil treffe flest mulig for å kunne sette navn på ansikt, bli mer samlet og motivere hverandre til å jobbe rasen fremover. Hovedstyret ønsker derfor å få alle medlemmer sine innspill til hvordan man mener at dette kan gjøres til en bedre arena for nettopp dette. Hva er viktig for at vi tar opp? At vi har fokus på? Hvordan kan vi bli bedre sammen til det beste for vår flotte rase?

Foredrag v/ Therese Selle, avlsfaglig rådgiver NHS, under høstmøte 2021

Denne spørreundersøkelsen er ment for at du skal kunne komme med innspill til hvordan vi kan samle flest mulig og hvordan vi kan gjøre innholdet best mulig. Det tar deg ca 3 minutter å svare. Vi håper du tar deg tid.

Mest av alt så håper vi at vi sees!

Mvh hovedstyret i Landslaget for Dølahest.