Takk for lang og utmerket innsats for dølahesten

Linn Wåler Rønning mottok blomster og diplom under åpningsseremonien til Dølahestmesterskapet 2024. Red. amn: det er rød markeringsspray på Linn sin høyre hånd. Foto: Kristine Øihaugen

Årsmøte til Landslaget for Dølahest ble avholdt for første gang digitalt på teams 15 mars 2024. En digital løsning er noe som gjør at flere delegater kan delta, men det gjør det ikke fullt så enkelt å takke av styremedlemmer som gir seg. Det betyr ikke at man slipper unna.

Linn W. Rønning har vært styremedlem og leder av aktivitetsutvalget siden 2012. Før dette var hun medlem av aktivitetsutvalget. Hun har lagt hjerte og sjel i å utvikle Dølahestmesterskapet til det storslåtte arrangementet det er i dag. Det er helt umulig å anslå ett timeantall, men vi vet det er hinsides mange, benyttet til å utarbeide statutter og utvikle DHM år for år. I tillegg til dette har hun vært ett svært aktivt styremedlem og bidratt sterkt med å jobbe for dølahesten sin fremtid.

I tiden hun har sittet i styret har hun også vært aktiv med å markedsføre dølahesten i form av å kjøre oppdrag i all slags vær på alle slags arenaer. Det være seg bryllup på fjellet, Dyrskun og diverse julearrangement for å nevne noe. Hun har konkurrert og startet sine egne dølahester, samt vist hingster til avlsgodkjenning. I tillegg har hun medvirket i avlen selv og fått to flotte sønner i sin periode i LD.

Linn har alltid bidratt med sprudlende humør, klare meninger og skarp humor. Mye av hennes arbeid blir videreført i styret og hun vil bli savnet. Selv om hun har gått av som styremedlem vet vi at hun alltid vil være tilgjengelig i «bakgrunnen» og fortsette med å vise frem dølahesten på konkurransebanen . Det er vi veldig glade for.

Takk for 12 flotte år, betydelig innsats og godt samarbeid!