Til dølahingster i nord…..

…vi vil gjerne se dere på utstilling. Derfor vil vi minne dere på at dere kan stille på Nasjonalt senter for Nordlandshest/lyngshest hvis reisen til Stavsplassen føles lang.

Det finnes flere muligheter for deg som går med tanker om å stille ut hingsten din for første gang. Stavsplassen er ikke like sentralt for alle, det skjønner vi! Helgen etter utstillingen på Stav er det hingsteutstilling på Nasjonalt senter for Nordlandshest/lyngshest. Her er dølahest hjertelig velkommen til førstegangsvisning og deler plass med sine gode venner nordlandhest/lyngshest, fjordhest, ponni og spesialraser.

Hingstene som møter på utstilling kan røntges på utstillingsplassen. Og som førstegangsvist vil vi minne om at Landslaget for Dølahest dekker kostnadene for både røntgen og veterinærundersøkelse. I tillegg til at du får innmeldingsavgift refundert hvis hingsten fullfører utstillingsløpet. Hvis du som ikke skal stille i nord ble usikker nå så gjelder refusjon av innmeldingsavgift og vet.kostnader ALLE førstegangsviste dølahester. Kravet er kun at hesten fullfører utstillngsløpet som nevnt over.

Hvis du vil melde hingsten din på utstilling trykk HER!

Skal til stille i nord velger du denne utstillingen:

Skal du stille på Stavsplassen velger du denne utstillingen:

Om dette ikke ga deg svarene du trengte eller om du har andre spørsmål kan disse rettes til avlsutvalget i Landslaget for Dølahest. avl@dolahesten.no

Vi gleder oss til å se mange flotte dølahingster på utstilling i år! Velkommen skal dere alle være!